Ο Πανελευσινιακός στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ αντιμετωπίζει τον Άρη στη Θεσ/νίκη και στοχεύει να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις, σύμφωνα με τον Γιάννη Αθανασούλα.

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο Έλληνας γκάρντ στο μπλόγκ του:

Καλησπέρα σε όλους,

Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στο blog του ΕΣΑΚΕ. Σήμερα θα μιλήσουμε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το αυριανό μάτς με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο καθώς και για την αποθεραπεία του τραυματισμού μου.

Βρίσκομαι στο στάδιο της αποθεραπείας και ακόμα δεν είμαι 100% έτοιμος αλλά έχω μπει πιο ενεργά στην ομάδα καθώς την προηγούμενη Παρασκευή ξεκίνησα να κάνω προπονήσεις. Αυτή την εβδομάδα είμαι καλύτερα και θεωρώ πως στο επόμενο παιχνίδι με την Πάτρα θα είμαι και έτοιμος στο 100%.

Την Δευτέρα αγωνιστήκαμε με τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά εμείς θέλαμε να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε και όχι τόσο για το αποτέλεσμα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη. Το παιχνίδι αυτό είχε πιο πολύ προπονητική αξία για εμάς ώστε να μπορέσουνε να μπούνε όλοι οι τραυματίες σε αγωνιστικούς ρυθμού αλλά και να εντάξουμε στην ομάδα ένα νέο παίκτη όπως είναι ο Μίτροβιτς. Η έκταση του σκόρ δεν είναι ιδιαίτερα τιμητική για εμάς, αλλά είδαμε τις αδυναμίες μας και καταλάβαμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε ώστε στο δεύτερο γύρο να παρουσιάσουμε το καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο που είχαμε πριν την διακοπή.

Τώρα μετά το χαστούκι που φάγαμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, είμαστε πιο σκληροί και προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Άρη, μια ιστορική ομάδα η οποία παίζει πολύ καλά μέσα στην έδρα της. Θεωρώ ότι έχουμε δουλέψει αρκετά καλά και πάμε να θυμηθούμε το καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο που είχαμε δείξει σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα και κυρίως εκτός έδρας. Πιστεύω πως το πρόσωπο που δείξαμε μέχρι και το παιχνίδι μες τον Κόροιβο είναι ένας οδηγός για να ξεκινήσουμε το δεύτερο γύρο όσο το δυνατόν καλύτερα.

Τώρα βρισκόμαστε στο δρόμο για Θεσσαλονίκη…

Όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Άρη. Μια ομάδα που έχει καλό αγωνιστικό ρυθμό τελευταία με κινητήριους μοχλούς της τον Πάσαλιτς και τον Βεζένκοφ. Πιστεύω πως πρέπει να επικεντρωθούμε αμυντικά σε αυτούς τους δύο και θέλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό γιατί ο αντίπαλος είναι μια ομάδα που της αρέσει το γρήγορο τέμπο. Πιστεύω πως αν αμυντικά είμαστε σοβαροί και μπορέσουμε να κρατήσουμε το παιχνίδι σε χαμηλό σκορ για τον Άρη θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε.