Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο το Περιστέρι ο Πανελευσινιακός. Η ομάδα της Ελευσίνας θέλει τη νίκη, προκειμένου να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά τόσο το τεχνικό επιτελείο, όσο και οι παίκτες. Από την πλευρά του ο Μιχάλης Μαντζιώρης τόνισε πως η δυναμικότητα της ομάδας έχει ανέβει.

Ο συνεργάτης του Γιώργου Σκαραφίγκα στον πάγκο της Ελευσίνας, τόνισε αναλυτικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην φυσική μας έδρα. Με τον ΚΑΟΔ δεν τα καταφέραμε και έτσι το συγκεκριμένο παιχνίδι αποκτά κομβικό χαρακτήρα για την ομάδα μας. Το γνωρίζουν και οι παίκτες μας ότι δεν θα παίξει ρόλο η τακτική αλλά η καρδιά, το φιλότιμο και όλα εκείνα τα στοιχεία που πρέπει να διέπουν ένα τέτοιο ντέρμπι. Θεωρώ ότι η δυναμικότητα της ομάδας μας έχει ανέβει με την παρουσία των ξένων αλλά και του κόσμου. Η νίκη σε αυτό το παιχνίδι θα μας δώσει κουράγιο για την δύσκολη συνέχεια”.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Δεληγιάννης υπογράμμισε: “Το Σαββάτο παίζουμε με το Περιστέρι που όλοι ξέρουμε πόσο σκληρή και ανταγωνιστική ομάδα είναι. Εμείς θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες μετά από πολύ καιρό και είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ο κόσμος της Ελευσίνας πρέπει να γεμίσει το γήπεδο για να πάρουμε την νίκη που θα μας δώσει κουράγιο για την δύσκολη συνέχεια”.