Ο Πανελευσινιακός επιβλήθηκε εκτός έδρας του Ικάρου και πήρε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Α1. Ο Γιώργος Σκαραφίγκας έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα του έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας της Ελευσίνας δήλωσε: «Είναι το πρώτο μας διπλό στην Α1, πέραν της νίκης μας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Από το προηγούμενο ματς είμαστε βελτιωμένοι και ανταμειφτήκαμε με μια τεράστια νίκη. Το θετικό είναι ότι η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Συγχαρητήρια στον Ίκαρο του εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο του εγχείρημα και φυσικά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν υπάρχει καταξίωση. Είναι σημαντική γιατί έχουμε ίδιους στόχους με τον Ίκαρο».

Από την πλευρά των παικτών ο Μανώλης Παπαμακάριος ανέφερε: «Για μας είναι μια σημαντική μέρα, καθώς πετύχαμε το πρώτο μας διπλό στην Α1, αλλά δεν έγινε τυχαία. Ήρθαμε αποφασισμένοι να παίξουμε το παιχνίδι μας. Ξέραμε ποια είναι τα δυνατά μας σημεία και ποια όχι. Για 35 λεπτά ήμασταν στο πλάνο μας. Πήραμε διαφορά και την διαχειριστήκαμε σωστά. Ο Ίκαρος κάνει μια καινούρια προσπάθεια στη Χαλκίδα κι εγώ είχα βιώσει μια παρόμοια στη Λαμία με τον Πανελλήνιο. Θέλει στήριξη και υπομονή γιατί δεν έρχονται από τη μια στιγμή στην άλλη τα αποτελέσματα. Το θετικό όπως βλέπω είναι ότι κόσμος στέκεται δίπλα του και πρέπει να έχουν υπομονή, γιατί η Α1 είναι δύσκολη κατηγορία».