Ο Παναλευσινιακός υποδέχεται τα Τρίκαλα, σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι και Γιάννης Αθανασούλας, μέσω του μπλόγκ του στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να δείξει στο γήπεδο ότι θέλει πιο πολύ την νίκη από τους αντιπάλους της.

Αναλυτικά:

“Καλησπέρα σε όλους…

Την περασμένη Κυριακή αντιμετωπίσαμε την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που βγήκαμε τελείως εκτός αμυντικών πλάνων καθώς είχαμε πει πως πρέπει να σταματήσουμε κυρίως τους ξένους παίκτες της. Αυτό δεν το καταφέραμε αφού οι τρείς από αυτούς είχανε διψήφιο αριθμό πόντων από το πρώτο ημίχρονο. Γενικά ήταν ένα παιχνίδι που από την αρχή δεν το προσεγγίσαμε σωστά και επιτρέψαμε στην ΑΕΚ να βρει ρυθμό με αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ γρήγορα και να μην μπορέσουμε να μπούμε καθόλου στο παιχνίδι.

Την εβδομάδα αυτή έχουμε κάποια προβλήματα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία γιατί είμαστε έντεκα παίκτες εκ των οποίων ο Τσακαλέρης έχει πρόβλημα με το γόνατο, ο Μάρκοβιτς και εγώ έχουμε κάποιες ενοχλήσεις στην μέση με αποτέλεσμα οι προπονήσεις να μην είναι στο επίπεδο που θα θέλαμε. Το πιο σημαντικό βέβαια για το παιχνίδι του Σαββάτου είναι η πνευματική προετοιμασία που πρέπει να κάνουμε γιατί δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα για εμάς εκτός από την νίκη. Θεωρώ πως χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τα Τρίκαλα που είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα, το παιχνίδι εξαρτάται καθαρά από το πώς θα το προσεγγίσουμε εμείς. Θα πρέπει να μπούμε από την αρχή 100% επιθετικά για να δείξουμε ότι το θέλουμε πιο πολύ από τους αντιπάλους μας.

Αυτό δεν θα είναι εύκολο γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα. Είναι μια ομάδα που της αρέσει το γρήγορο παιχνίδι καθώς οι μισές της επιθέσεις γίνονται στο transition. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό, να μην αφήσουμε τα Τρίκαλα να βρούνε ρυθμό μέσα από την επίθεση τους αλλά να επιβάλλουμε τον δικό μέσα από την άμυνα. Από εκεί και πέρα πιστεύω πώς πρέπει να είμαστε σκληροί και ανταγωνιστικοί στην άμυνα ώστε να βρούμε τον ρυθμό μας στην επίθεση. Το σημαντικό είναι να μην επαναλάβουμε το πρώτο ημίχρονο που κάναμε με τον Κολοσσό και να κυνηγάμε από νωρίς στο σκορ αλλά να δείξουμε στα Τρίκαλα από την αρχή πως θα έχουνε ένα πολύ δύσκολο απόγευμα στο γήπεδο μας”.