Γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες ήταν η χθεσινή “πρώτη” του Πανελευσινιακού εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι νεοφώτιστοι δεν κρύβουν πως έχουν υψηλές φιλοδοξίες, κάτι που καταδεικνύεται από τις μέχρι τώρα μεταγραφικές τους κινήσεις.

Η απόκτηση έμπειρων Ελλήνων παικτών αποτελεί προτεραιότητα για τον Γιώργο Σκαραφίγκα, ο οποίος δεν σταματά να αναπροσαρμόζει τα πλάνα του ανάλογα με τις εξελίξεις.

Έτσι, στο “στόχαστρο” των “μπλε” βρίσκεται ο Νίκος Λιακόπουλος. Ο 29χρονος πόιντ γκαρντ εντυπωσίασε την περσινή σεζόν με τα χρώματα του Κολοσσού Ρόδου, στην παρθενική του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 αφού είχε 7.6 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με τους αριθμούς του να είναι ανάλογοι και στα πλέι οφ, εκεί που μέτρησε 9.8 πόντους, 1.3 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ.

Στο στρατόπεδο των “σταχυοφόρων” υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία πως αργά ή γρήγορα η υπόθεση θα ολοκληρωθεί θετικά. Εξάλλου, η απόκτηση Αμερικανών παικτών περνά, προς το παρόν, σε δεύτερη μοίρα για την ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα, αφού πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι να μην προχωρήσουν σε βιαστικές κινήσεις που ενδεχομένως να στοιχίσουν κατά τη διάρκεια της σεζόν.