Θέμα χρόνου είναι πλέον η επισημοποίηση της συμφωνίας του Πανελευσινιακού με τον Τζαμάλ Ουίλσον, ο οποίος είχε έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να δοκιμαστεί από το συγκρότημα του Γιώργου Σκαραφίγκα. Ο παίκτης φαίνεται πως… έπεισε με την παρουσία του τους ανθρώπους της ομάδας και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες έκδοσης του δελτίου του.

Ο Αμερικανός γκαρντ συμφώνησε σε όλα με τον Πανελευσινιακό και θα αποτελέσει ακόμη μία προσθήκη ξένου, προκειμένου ο σύλλογος να ολοκληρώσει τη σεζόν με τρεις, με όσους δηλαδή είχε ξεκινήσει τον δεύτερο γύρο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, πρόκειται για έναν παίκτη, ο οποίος δύσκολα θα κάνει τη διαφορά (τα πρώτα δείγματα δεν είναι ικανοποιητικά), ωστόσο με αυτόν τον τρόπο ο Πανελευσινιακός θα γλιτώσει το πρόστιμο που θα πλήρωνε σε περίπτωση που συνέχιζε μέχρι το τέλος με δύο ξένους, αφού πρόκειται για μία φθηνή οικονομικά λύση.

Αύριο θα καθοριστεί αν ο Ουίλσον θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανιώνιο, καθώς αν εκδοθεί το δελτίο του, τότε θα ανακοινωθεί και θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Σκαραφίγκα. Κατά τα λοιπά, η ομάδα της Ελευσίνας θα προσπαθήσει να κερδίσει το συγκρότημα της Νέας Σμύρνης, προκειμένου να παραμείνει… ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία, αν και ο Πανελευσινιακός δεν βρίσκεται στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο, όπως είχε δηλώσει και ο Σκαραφίγκας μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.