Τον Θωμά Νίκου αποχαιρέτησε ο Πανευλευσινιακός καθώς ο πολύπειρος γκαρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Α2 με την ομάδα του Ψυχικού.

Αναλυτικά:

«Υπήρξε ένας από τους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του Πανελευσινιακού και εξέφρασαν με το μέγιστο τρόπο την επιθυμία και το πάθος για τη νίκη. Ήταν ο παίκτης προσωπικότητα που έτρεξε, ίδρωσε, πάλεψε και νίκησε για την ομάδα και τους φιλάθλους που τον αγάπησαν. Αλλά πάντα στον αθλητισμό υπάρχει, δυστυχώς και η μέρα του αποχωρισμού.

Ο Θωμάς Νίκου, από τους πρωτεργάτες των μεγάλων στιγμών του Πανελευσινιακού, αποτελεί πλέον ένα όμορφο και ιστορικό παρελθόν για την ομάδα. Η διοίκηση, οι συμπαίκτες, οι προπονητές αλλά και όλοι οι φίλαθλοι του Πανελευσινιακού αποχαιρετούν με συγκίνηση τον παίκτη – ψυχή, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ψυχικού.

Όλη η οικογένεια του Πανελευσινιακού εύχεται καλή συνέχεια στο δικό της Θωμά κρατώντας μία θέση στον πάγκο της ομάδας, ώστε μία μέρα να επιστρέψει για να προσφέρει και να καθοδηγήσει ξανά με το ίδιο πάθος και την ίδια αυταπάρνηση!»