Δελτίο Τύπου εξέδωσε η ΚΑΕ Πανελευσινιακός, στη οποία τονίζει την προσπάθεια που κάνουν όλοι οι υπεύθυνοι ώστε ο σύλλογος τους να είναι αξιόμαχος αλλά, ταυτόχρονα, και νοικοκυρεμένος.     

Έμφαση δίνεται και στην προσπάθεια των παικτών εντός των αγωνιστικών χώρων αλλά και για την υποδειγματική εικόνα των φιλάθλων τους και αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που ζητούν σεβασμό από όλους στο  χώρο.    

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Η φετινή παρουσία του Πανελευσινιακού στη μεγαλύτερη κατηγορία της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης αποτελεί την κορυφαία στιγμή της Ιστορίας του. Είναι μία πρόκληση στην οποία ο Σύλλογος έχει ανταποκριθεί με τον τρόπο που γνωρίζει, ακολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή που τον έφερε από την Γ’ Εθνική στη Basket League ΟΠΑΠ.

Όπως κάθε χρόνο διατηρήσαμε μία ελληνική ομάδα, στην οποία προστέθηκαν ξένοι παίκτες, για πρώτη φορά στην ιστορία του Πανελευσινιακού. Στην προσπάθεια μας για τη δημιουργία ενός αξιόμαχου συνόλου δεν ακούσαμε καμία “σειρήνα” ώστε να κάνουμε επενδύσεις πέρα από εκείνες που αντέχει το νοικοκυρεμένο budget του Συλλόγου. Κι έτσι θα συνεχίσουμε!

Σε κάθε αγωνιστική οι παίκτες μας και ο προπονητής καταθέτουν ψυχή. Δεν έχουμε αφήσει κανένα αγώνα και μαχόμαστε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αυτό το έχουν διαπιστώσει όλοι και η ομάδα μας έχει χειροκροτηθεί ακόμα κι από τους αντίπαλους φιλάθλους.
Παράλληλα κάθε αγώνας είναι για εμάς και μία γιορτή.

Οι εικόνες μιλούν μόνες τους για τον όμορφο κι υπέροχο φίλαθλο κόσμο μας που αποτελείται από μικρά παιδάκια, ζευγάρια με μωρά στις αγκαλιές τους, γλυκές παρουσίες και πιστούς φιλάθλους του αθλήματος που έχουν τις γνώσεις να εκτιμήσουν την προσπάθεια της ομάδας μας αλλά και τον αντιπάλων μας.

Στη φετινή ιστορική μας παρουσία στη Basket League ΟΠΑΠ ο Πανελευσινιακός κερδίζει το σεβασμό των ομάδων και των φιλάθλων που τώρα τον γνωρίζουν. Δυστυχώς δεν έχει κερδίσει το σεβασμό των υπολοίπων που τον γνωρίζουν εδώ και χρόνια.

Ναι, δεν είμαστε η φανταχτερή ομάδα με την τεράστια ιστορία ή με τα τρανταχτά ονόματα. Είμαστε όμως ο Πανελευσινιακός που αποτελεί μία ομάδα που αγαπάει το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης, το τιμούμε και θα συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση για πάντα.
Σεβαστείτε μας!

Παίζουμε για τη χαρά του αθλήματος αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε έρθει για περίπατο στη Basket League ΟΠΑΠ. Πίσω από την ομάδα υπάρχει μία μεγάλη παρέα φιλάθλων και παραγόντων που εργάζεται για το καλό της. Δεν είναι επαγγελματίες αλλά είναι αγνοί φίλαθλοι της Καλαθοσφαίρισης. Δεν είναι πλούσιοι επιχειρηματίες αλλά σκληρά εργαζόμενοι οικογενειάρχες που παρατούν τα πάντα για να βοηθήσουν το Σύλλογο.

Ο Πανελευσινιακός είναι ένα μοντέλο ομάδας που θέλει να μείνει στην Basket League ΟΠΑΠ με την αξία του και με τις αποδόσεις του στα παρκέ όλων των γηπέδων.
Αφήστε μας να παίξουμε…