Ο Πανελευσινιακός στην πρώτη του χρονιά στη Basket League ΟΠΑΠ κατάφερε να παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια και οι ιθύνοντες του συλλόγου αποφάσισαν να το γιορτάσουν. Έτσι η ομάδα βρέθηκε στην ταβέρνα “Το Καλυμπάκι”, όπου το παρών έδωσε και ο δήμαρχος Ελευσίνας, Γιώργος Τσαουκαλάς. Το γεγονός της βραδιάς δεν ήταν άλλο από τη βράβευση του Αργύρη Καμπούρη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου…
“Σε μία πολύ ωραία βραδιά η ομάδα του Πανελευσινιακού γιόρτασε χθες την παραμονή της στην Basket League ΟΠΑΠ στην ταβέρνα “Το Καλυμπάκι”.

Το παρόν έδωσε ο δήμαρχος Ελευσίνας κ.Γιώργος Τσουκαλάς συνοδευόμενος από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας, εκπρόσωποι από τον όμιλο Ελληνικών Πετρελαίων και τη S.I.M.E ΕΠΕ που είναι οι χορηγοί της ομάδας καθώς και αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Πανελευσινιακού.

Το γεγονός της βραδιάς δεν ήταν άλλο από τη βράβευση του Αργύρη Καμπούρη στο πλαίσιο της συμπλήρωσης είκοσι έξι ετών από τον άθλο της Εθνικής μας ομάδας στο Ευρωμπάσκετ της Αθήνας.

Επίσης, έγινε παρουσίαση των νέων εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική χρονιά , συνοδευόμενη με την ευχή να τερματίσει η ομάδα… “μια θέση παραπάνω…”.