Είναι δύσκολο να μιλάς μετά από μια τέτοια ήττα. Πόσο μάλλον  να αναγνωρίζεις τη νίκη του αντιπάλου σου. Αυτό έκανε ο Γιώργος Σκαραφίγκας, στη συνέντευξη τύπου, μετά τον αγώνα με τον Απόλλων Πάτρας, τονίζοντας:

“Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Αυτήν τη φορά ήμασταν εμείς εκείνοι που χάσαμε στον πόντο. Προσπαθήσαμε να πάρουμε διαφορά ασφαλείας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, για την τελευταία επίθεση και για τη συγκέντρωση που είχε“. Και είχε δίκιο, καθώς -ανεξάρτητα με το αν ο Παπανικολάου κόπηκε από τον Τέρνερ– η επιλογή του Λιακόπουλου ήταν εξαιρετική και η επίθεση ήταν άψογα εκτελεσμένη, κάτω από συνθήκες πίεσης χρόνου και με την μπάλα να ζυγίζει… τόνους.

Από τη μεριά των παικτών του Πανελευσινιακού, εκείνος που επιλέχθηκε να μιλήσει ήταν ο Γιάννης Κυριακόπουλος, ο οποίος υποστήριξε: “Ήταν δύσκολο παιχνίδι που χάθηκε στις λεπτομέρειες. Είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού, αλλά σταθήκαμε άτυχοι στα τελευταία ριμπάουντ. Πρέπει να συνεχίσουμε, σηκώνοντας το κεφάλι και να προχωρήσουμε“.