Μπορεί να έχει ενισχυθεί σημαντικά στο αγωνιστικό κομμάτι, ωστόσο η ομάδα του Πανελευσινιακού προσπαθεί να κάνει το ίδιο και στους τομείς γύρω από αυτό. Όπως κάθε σύλλογος, έτσι και αυτός της Ελευσίνα δίνει βάση πρώτα απ’ όλα στην υγεία των αθλητών του, προσλαμβάνοντας στη θέση του αρχηγού του ιατρικού επιτελείου τον εγνωσμένης αξίας ορθοπεδικό, Αβραάμ Τριανταφυλλόπουλο.

Αναλυτικότερα η σχετική ανακοίνωση:

“Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ομάδα του Πανελευσινιακού εμπιστεύεται την υγεία των αθλητών της στο ικανότατο ιατρικό επιτελείο της, το οποίο τελεί υπό τη διεύθυνση και την εποπτεία του εγνωσμένης αξίας Ορθοπεδικού, κ. Αβραάμ Τριανταφυλλόπουλου. Η εμπειρία και οι ικανότητες του Ιατρού μας, αποτελούν εχέγγυο για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που θα απολαμβάνουν οι αθλητές μας για μία ακόμη χρονιά.

Σε συνδυασμό με την παρουσία του φυσιοθεραπευτή, Μάνου Παπαμανώλη (φώτο με τον Πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Φιλίππου), που αποτελεί εκ των κορυφαίων στο χώρο του, είναι γενικότερη η εκτίμηση ότι ο Πανελευσινιακός διαθέτει ένα από τα καλύτερα Ιατρικά team στην Basket League ΟΠΑΠ. Ο Μάνος Παπαμανώλης διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο (ισοκινητικό, shockwave, indiba κ.α.) και είναι γνωστός για την ειδίκευση του στη σύγχρονη θεραπεία INDIBA. Η συγκεκριμένη μοναδική πατενταρισμένη τεχνολογία και θεραπεία, που βασίζεται στη διοχέτευση θερμικών και μη θερμικών ρευμάτων στους ιστούς, με τη χρήση χωρητικών και ωμικών ηλεκτροδίων, έχει βοηθήσει πολλούς αθλητές και ειδικά στην ομάδα του Πανελευσινιακού.

Συνεργάτες του κ. Παπαμανώλη στο γήπεδο είναι ο Κώστας Κορμπής και ο Νίκος Αρβανιτάκης”.