Η προστασία της υγείας είναι αυτή που έχει προτεραιότητα στον Πανελευσινιακό, καθώς σήμερα (20/09) όλοι οι παίκτες του συλλόγου υποβλήθηκαν σε εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις. Ο ιατρός καρδιολόγος κ. Άτταλος Νικολάου έκανε αναλυτικές καρδιολογικές εξετάσεις και το θετικό για την ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα είναι πως όλοι οι παίκτες βρέθηκαν ότι χαίρουν άκρας υγείας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του συλλόγου…
“Ο Πανελευσινιακός ανέκαθεν δίνει προτεραιότητα στη προστασία της υγείας των αθλητών του. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πριν αρχίσει η χρονιά, όλοι οι παίκτες τις ομάδας πέρασαν από εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις.

Όπως έχει καθιερωθεί κάθε χρόνο ο ιατρός καρδιολόγος κ. Άτταλος Νικολάου προσέφερε για ακόμα μια φορά τις υπηρεσίες του με αναλυτικές καρδιολογικές εξετάσεις. Οι παίκτες βρέθηκαν ότι χαίρουν άκρας υγείας και είναι απόλυτα ικανοί για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Παράλληλα στο πλευρό του Συλλόγου βρέθηκε και το φαρμακείο του κ. Κοσμά Παπανικολάου που θα προμηθεύσει την ομάδα με ιατροφαρμακευτικό υλικό που είναι απαραίτητο για την επιμέλεια της ιατρικής περιποίησης των παικτών καθώς και την προστασία της υγείας τους.

Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού οφείλει να ευχαριστήσει όλους όσους στηρίζουν ως χορηγοί την ομάδα αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι ο Σύλλογος είναι υπόθεση μιας ολόκληρης πόλης”.