Η (αγωνιστική) διάλυση του Περάματος οδήγησε όλους τους παίκτες των “κόκκινων” στην εξασφάλιση της ελευθερίας τους και την αναζήτηση της επόμενης μπασκετικής τους στέγης.

Ο Δημοσθένης Αβραμίδης δεν χρειάστηκε να ψάξει πολύ τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού η επιστροφή στο… σπίτι του είναι γεγονός. Και όπου “σπίτι” βάλτε “Πανελευσινιακός”. Έτσι, χαρακτηρίζει, άλλωστε, και ο ίδιος την ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα, στην οποία έχει περάσει σχεδόν ολόκληρη την καριέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο 29χρονος πλεϊμέικερ αποτελεί μέλος των “σταχυοφόρων” από τη σεζόν 2001 έχοντας συνεχή παρουσία μέχρι το καλοκαίρι του 2011 (μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε η σεζόν 2004-’05), οπότε και μεταγράφηκε στην Ένωση Ιλίου με την οποία πανηγύρισε πέρσι την κατάκτηση του τίτλου στον 2ο όμιλο Νότου της Γ’ Εθνικής.

Έτσι, το ρόστερ των νεοφώτιστων γέμισε ακόμα περισσότερο με έναν παίκτη που γνωρίζει καλά πρόσωπα και πράγματα στο στρατόπεδο του Πανελευσινιακού και ο οποίος είναι έτοιμος να κάνει τα πρώτα του βήματα στα σαλόνια της Α1 με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. Ή αν προτιμάτε της… οικογένειάς του.