Το φινάλε του πρώτου γύρου του ελληνικού πρωταθλήματος βρίσκει τον Πανελευσινιακό να δίνει ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι για το μέλλον του στην Α1. Οι “σταχυοφόροι” υποδέχονται τον ΚΑΟΔ κυνηγώντας το ροζ φύλλο αγώνα που θα τους “ξεκολλήσει” από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Αναφερόμενος στην αυριανή αναμέτρηση με τους Δραμινούς, ο Γιώργος Σκαραφίγκας δήλωσε: “Ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας, νομίζω ότι είναι το πιο κρίσιμο της μέχρι τώρα παρουσίας μας στην Α1 και η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη. Ευχάριστο το ότι γυρνάμε στην έδρα μας και θα πρέπει να πάρουμε δύναμη και κουράγιο από τον κόσμο, για να μπορέσουμε να διορθώσουμε κάποιες αδυναμίες που έχουμε σαν ομάδα και σαν άτομα ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα που παίζει καλύτερα εκτός έδρας”.

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μαγγουνής υποστήριξε: “Για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι τελικός το ξέρουμε όλοι αυτό, έχουμε προετοιμαστεί πολύ, έχουμε καινούργιους παίκτες που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο, ο ΚΑΟΔ είναι μια πολύ καλή ομάδα γι’ αυτό βρίσκεται και πάνω από εμάς στην βαθμολογία, έχουνε κάνει κάποια στραβά αποτελέσματα στα προηγούμενα παιχνίδια και θα έρθουν να διεκδικήσουν την νίκη στην Ελευσίνα. Το παιχνίδι θα κριθεί στο ποιος το θέλει πιο πολύ και πιστεύω πως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ομάδα στο πρωτάθλημα που να θέλει τόσο πολύ την νίκη όσο εμείς”.