Ο Πανελευσινιακός επέστρεψε από την Πάτρα όπου έλαβε μέρος στο τουρνουά του Απόλλωνα και έσπευσε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της αχαϊκής ομάδας και παράλληλα να καλέσει τους φιλάθλους στο αυριανό ματς κυπέλλου με το Περιστέρι.

“Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού οφείλει να ευχαριστήσει όλους τους παράγοντες του Απόλλωνα Πατρών για την άριστη φιλοξενία τους. Η παραδοσιακή μπασκετική Παιδεία των Πατρινών παραγόντων και φιλάθλων συμβάλει ώστε το άθλημα να διατηρεί το πραγματικό του χαρακτήρα, ως άθληση και διασκέδαση” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που συνεχίζει:

“Η προσοχή στρέφεται στον πρώτο επίσημο αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας. Την ερχόμενη Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 17:00 όλοι οι φίλαθλοι της Ελευσίνας δίνουν ραντεβού στήριξης στην παραδοσιακή έδρα της ομάδας, στη Γούβα, ώστε να ζήσουμε νέες ιστορικές στιγμές.

Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού είναι έτοιμη να υποδεχθεί την ιστορική ομάδα του ΠΑΟΚ και να προσφέρει τη μοναδική της φιλοξενία σε παίκτες και παράγοντες. Παράλληλα είναι καλοδεχούμενοι όλοι οι καλοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που επιθυμούν να παρακολουθήσουν ένα αγώνα γιορτή για την καλαθοσφαίριση.

Το εισιτήριο είναι με γενική είσοδο 10 ευρώ ενώ ισχύουν κανονικά οι κάρτες διαρκείας των φιλάθλων του Πανελευσινιακού”.