Ο Πανελευσινιακός δεν κατάφερε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη απέναντι στον Παναθηναϊκό με τον Γιώργο Σκαραφίγκα να τονίζει μετά το τέλος του αγώνα πως οι παίκτες του έχασαν τη… μάχη των ριμπάουντ. Επίσης ο Έλληνας τεχνικός είπε πως η διακοπή του πρωταθλήματος λειτούργησε αρνητικά για την ομάδα του, καθώς δεν κατάφερε να διατηρηθεί σε υψηλό ρυθμό.

Αναλυτικά ο Γιώργος Σκαραφίγκας υπογράμμισε μετά το τέλος του αγώνα: “Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι χωρίς άγχος, θέλαμε να το παλέψουμε, να το διασκεδάσουμε όσο μπορούμε περισσότερο. Χάσαμε τον έλεγχο στα ριμπάουντ, στο τρίτο δεκάλεπτο εγκλωβιστήκαμε στο πέντε εναντίον πέντε και δεν καταφέραμε να βγάλουμε ελεύθερες φάσεις. Η διακοπή έπαιξε το ρόλο της για εμάς, καθώς δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε έναν υψηλό ρυθμό”.

Ο Καλίστους Εζιούκου από την πλευρά του πρόσθεσε: “Είχαμε προβλήματα στα ριμπάουντ και ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τις δεύτερες επιθέσεις. Είναι δύσκολο να σκοράρεις ειδικά απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, που είναι η καλύτερη της Ευρώπης. Δεν καταφέραμε να τρέξουμε όπως ίσως θα θέλαμε”.