Ο Πανελευσινιακός πραγματοποίησε ένα δυναμικό “come back” και πλέον δείχνει να έχει την τύχη στα χέρια του σχετικά με την παραμονή του ή όχι στην κατηγορία της Basket League ΟΠΑΠ. Το συγκρότημα του Γιώργου Σκαραφίγκα βρίσκεται αυτή τη στιγμή πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλει την Τρίτη (30/04) απέναντι στον Ίκαρο να κατακτήσει ακόμη μία εντός έδρας νίκη.

Αυτή (αν κατακτηθεί) θα είναι και η πιο πολύτιμη για την ομάδα της Ελευσίνας που περιμένει παράλληλα ήττα του Περιστερίου στην Κρήτη από τον ΑΓΟΡ, προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Μέχρι στιγμής, ο Πανελευσινιακός έχει δείξει πως νικάει μόνο στην έδρα του και αυτό το παιχνίδι θα είναι το τελευταίο της σεζόν στο… σπίτι του. Γι’ αυτό και παίκτες και τεχνική ηγεσία δείχνουν αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν την αποστολή τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς στη συνέχεια ακολουθεί ο ΚΑΟΔ στη Δράμα παιχνίδι που αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολος αν αναλογιστούμε πως το συγκρότημα του Νέναντ Μάρκοβιτς κυνηγάει τα πλέι οφ.

Ο πιο πρόσφατος αντίπαλος όμως είναι ο Ίκαρος Καλλιθέας που μόνο εύκολος δεν είναι. Η ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς στις τελευταίες αγωνιστικές έχει κατακτήσει αρκετές νίκες και βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Μάλιστα, η ομάδα της Καλλιθέας θέλει να κρατήσει την 6η θέση στην οποία και βρίσκεται, προκειμένου να αποφύγει τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που αναμένεται να πάρουν τις δύο πρώτες. Έτσι το παιχνίδι στην Ελευσίνα μόνο αδιάφορος δεν είναι για τον Ίκαρο, κάτι που κάνει το έργο του Πανελευσινιακού ακόμα πιο δύσκολο.