Το ήθος των ανθρώπων της Ελευσίνας ουδέποτε αμφισβητήθηκε από κανέναν και δεν θα μπορούσε να γίνει καθώς οι «σταχυοφόροι» έχουν αποδείξει το ποιόν τους. Έτσι, και μέσω ανακοίνωσης θέλησαν να εκφράσουν την ανακούφιση τους για την πορεία της υγείας του Χρήστου Δεληγιάννη, ο οποίος έχει αγωνιστεί με επιτυχία στον Πανελευσινιακό, τονίζοντας ότι η σκέψη τους θα είναι πάντα σε εκείνον.

Αναλυτικά:

«Η οικογένεια του Πανελευσινιακού με μεγάλη ανακούφιση δέχθηκε την ενημέρωση ότι ο πρώην αθλητής της ομάδας μας και νυν των Τρικάλων, Χρήστος Δεληγιάννης, βαίνει καλώς στην πορεία της υγείας του μετά το πρόσφατο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Οι ευχές όλων μας για ταχεία ανάρρωση απευθύνονται προσωπικά στον ίδιο, στην οικογένεια του και στην ομάδα των Τρικάλων.

Ο αθλητισμός είναι και πέρα από τα αγωνιστικά παρκέ, έχει ανθρώπινο πρόσωπο και ειδικά για εμάς ο Χρήστος Δεληγιάννης είναι μέρος της Ιστορίας του Συλλόγου, τίμησε τη φανέλα του Πανελευσινιακού, χάρισε μοναδικές στιγμές σε όλους και η σκέψη μας θα είναι πάντα σε εκείνον.

Περαστικά Χρήστο και ραντεβού στο παρκέ!».