Ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει τη θέση της σχετικά με όσα συνέβησαν πριν την έναρξη και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα με τον Πανιώνιο στην Ελευσίνα, εξέδωσε ο Πανελευσινιακός. Ήδη από τον τίτλο της κάνει λόγο για παραλογισμό, ενώ βάλλει εναντίον των οπαδών των “κυανέρυθρων” που ενεπλάκησαν στην επεισοδιακή κατάσταση που προέκυψε στην ανάπαυλα. Την ίδια ώρα, ωστόσο, θέλησε να ευχαριστήσει τους διαιτητές της αναμέτρησης, και παράλληλα να συγχαρεί της ομάδα της Νέας Σμύρνης για την νίκη της.

Αναλυτικά:

“Με αφορμή τα γεγονότα που έγιναν στο χθεσινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο η ΚΑΕ Πανελευσινιακός σας παραθέτει τα όσα συνέβησαν πριν την έναρξη και κατά την διάρκεια του ημιχρόνου της αναμέτρησης.

Πρώτα απ’ όλα μετά και την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών από την Αστυνομία πούλμαν με φιλάθλους του Πανιωνίου έφτασε μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Αφού ήρθαν σε συνεννόηση να εισέλθουν στο γήπεδο μπήκαν μέσα σπάζοντας πόρτες και κάθισαν μέχρι την μέση της μεγάλης εξέδρας.

Αμέσως ενημερώθηκαν ο ΕΣΑΚΕ, ο Παρατηρητής διαιτησίας, ο Κομισάριος, οι διαιτητές και η ομάδα μας έκανε τα αδύνατα δυνατά να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Κατά την διάρκεια του ημιχρόνου λιγοστοί φίλαθλοι του Πανιωνίου που δεν εκφράζουν το σύνολο των οπαδών της ομάδας προσπάθησαν να εισβάλλουν από την θύρα που βρίσκονται οπαδοί του Πανελευσινιακού με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανδαιμόνιο γιατί υπήρχαν οικογένειες, γυναίκες και παιδιά. Με την επέμβαση των ψυχραιμότερων όμως τα επεισόδια γρήγορα τελείωσαν.

Το παιχνίδι τελείωσε ομαλά και παρ’ ότι η ομάδα μας έχασε δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό σε βάρος της αποστολής του Πανιωνίου αλλά ούτε και των φιλάθλων του.

Αντίθετα εμείς από την πλευρά μας δώσαμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανιωνίου για την ΔΙΚΑΙΗ νίκη και εκείνη ζήτησε συγνώμη για τους λίγους ανεγκέφαλους οπαδούς ενώ κατέβαλλε και αντίτιμο είκοσι εισιτηρίων παρ’ ότι ήταν πολλοί περισσότεροι.

Δεχόμαστε την συγνώμη των ανθρώπων του Πανιωνίου και θέλουμε να πιστεύουμε πως μετά τα χθεσινά περαστικά δεν θα διαταραχθεί η καλή και χρόνια σχέση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η ομάδα του Πανελευσινιακού σε όλους τους εντός έδρας αγώνες διδάσκει ήθος και φιλοξενία και τέτοια περιστατικά δεν μπορεί παρά να τα καταδικάζει.

Επίσης πρέπει να συγχαρούμε τους κυρίους Καρακατσούνη Χάρη, Παναγιώτου Χρήστο και Δεσλή Αθανάσιο για την άψογη διαιτησία τους καθώς και σε όσους βοήθησαν να τελείωσει ομαλά το παιχνίδι”.