Κοντά στην απόκτηση ενός σέντερ ενόψει της συνέχειας της Basket League ΟΠΑΠ βρίσκεται ο Πανελευσινιακός, ο οποίος θέλει να δυναμώσει στη “φροντ λάιν” στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στα… μεγάλα σαλόνια. Η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται κοντά στη συμφωνία με παίκτη που αγωνίζεται στις θέσεις των ψηλών, ενώ η περίπτωση του Αμερικανού, Kαλίστους Εζιούκου δεν θα προχωρήσει για το συγκρότημα του Γιώργου Σκαραφίγκα.

Ο Εζιούκου έδειχνε να είναι ο παίκτης που θα μετακομίσει στην Ελευσίνα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, καθώς η ομάδα του στην Ουκρανία δεν παραχώρησε το “letter of clearance” του παίκτη με αποτέλεσμα ο Πανελευσινιακός να… στραφεί αλλού. Μάλιστα, οι διοικούντες φαίνεται να έχουν καταλήξει στον επόμενο στόχο τους και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις ακόμα και μέσα στην ημέρα. Αν όλα πάνε καλά με τον σέντερ, τότε στον Πανελευσινιακό θα αρχίσουν να ψάχνουν και για έναν γκαρντ / φόργουορντ, προκειμένου να ενισχυθεί και στην περιφέρεια.

“Τρέχει” για το γήπεδο…

Στο μεταξύ, πέρα από τα μεταγραφικά θέματα, οι ιθύνοντες του συλλόγου ασχολούνται αυτές τις μέρες και με το θέμα του γηπέδου. Οι προσπάθειες που κάνουν είναι σημαντικές, προκειμένου να επισπεύσουν οι διαδικασίες της ολοκλήρωσης των εργασιών στο 2ο κλειστό γυμναστήριο της Γούβας. Μάλιστα, γίνεται μία τεράστια προσπάθεια, σε συνεννόηση πάντα με τον ΕΣΑΚΕ, ώστε ο αγώνα του Πανελευσινιακού με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ να πραγματοποιηθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Τέλος, στα αγωνιστικά, ο Γιάννης Δημάκος αντιμετωπίζει μία γρίπη και είναι εκτός, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Σκαραφίγκα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον αγώνα με αντίπαλο τον Ίκαρο Καλλιθέας.