Η δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο Πανελευσινιακός, δεν επιτρέπει στους ιθύνοντες του συλλόγου να σκεφτούν κάποιο άλλο αποτέλεσμα, παρά μόνο τη νίκη. Ο Γιώργος Σκαραφίγκας, προετοίμασε την ομάδα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον συγκεκριμένο αγώνα, ενώ ο Λευτέρης Τσαουσίδης υπογράμμισε πως ο έλεγχος του ρυθμού του αγώνα θα είναι το κλειδί.

Αναλυτικά ο εκ των συνεργατών του Γιώργου Σκαραφίγκα, τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι με την Καβάλα: “Δεν έχουμε την πολυτέλεια να σημαδεύουμε παιχνίδια και είμαστε αναγκασμένοι να διεκδικούμε σε κάθε παιχνίδι τη νίκη. Η Καβάλα έχει αλλάξει σχεδόν τα 2/3 του ρόστερ οπότε είναι μια διαφορετική ομάδα με βαθύ πάγκο που έχει δυναμώσει και στην περιφέρεια και στους ψηλούς. Για μας το κλειδί του αγώνα θα είναι ο έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ καθώς επίσης και η αντιμετώπιση των plays που επιδιώκει η Καβάλα σε κάθε παιχνίδι”.

Από την πλευρά του, ο Εξάβιερ Γκίμπσον υπογράμμισε: “Είμαι ενθουσιασμένος που αγωνίζομαι σε ένα απο τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Περιμένω με αγωνία την αναμέτρηση για να πάρουμε ακόμα μια νίκη που θα βοηθήσει στο στόχο μας”.