Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, όχι όμως από το αποτέλεσμα, ήταν ο Τζίμης Κουστένης που τόνισε πως ο αγώνας κρίθηκε στο ένα σουτ δίνοντας, παράλληλα, το σύνθημα της αντεπίθεσης.

Αναλυτικά:

«Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι το οποίο κρίθηκε σε ένα σουτ. Όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοια παιχνίδια μια λεπτομέρεια, ένα λάθος,  είτε είναι προπονητικό είτε ενός παίκτη ή ακόμα και του διαιτητή μπορούμε να το συζητάμε για ώρες. Αυτό που μπορούμε να κρατήσουμε εμείς από αυτό το παιχνίδι είναι ότι πλέον μετά από καιρό δείξαμε ένα δυνατό πρόσωπο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, ανεβάσαμε την άμυνα μας ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα να μπορέσουμε να κρατήσουμε τον Απόλλωνα στους 70 πόντους περίπου και να κριθεί το παιχνίδι όπως κρίθηκε. Είναι σίγουρα δύσκολο να χάνεις με ένα πόντο και με τέτοιο τρόπο όμως εμείς δεν έχουμε παρά να κοιτάξουμε μπροστά, να δούμε τα λάθη μας και να εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι με την Κηφισιά. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα και προχωράμε μπροστά».

Ο Κέρτ Λούμπι συμπλήρωσε:

«Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Εμείς κάναμε πολλά λάθη και αυτό που έχουμε να κάνουμε από εδώ και πέρα είναι το ξεχάσουμε. Θα κοιτάξουμε να τα διορθώσουμε όλα και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι για να νικήσουμε».