Χαρούμενος για την νίκη της ομάδας του, αλλά και ταπεινός ενόψει συνέχειας εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Πανελεσινιακού, Δημήτρης Κουστένης.

Οι δηλώσεις του κόουτς του Πανελευσινιακού:

“Θέλω να δώσω κι εγώ από την πλευρά μου τα θερμά μου συγχαρητήρια στον κόσμο του Κοροίβου για την φοβερή ατμόσφαιρα που υπάρχει στο γήπεδο. Είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, καθώς είναι μια ομάδα που φέρνει ενθουσιασμό και φρεσκάδα στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ξέραμε εξ’ αρχής πως ο Κόροιβος είναι πολύ δυνατός στο γήπεδό του και πως θα ήταν ντέρμπι.

Έχει υποτάξει αντιπάλους όπως η ΑΕΚ, ο ΚΑΟΔ και ο Άρης και ήμασταν προετοιμασμένοι για την πίεση που θα αντιμετωπίζαμε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα κενό διάστημα που επέτρεψε στον Κόροιβο να τρέξει το σερί του και να μείνουμε πίσω, ενώ στην τρίτη περίοδο νομίζω πως η μία ομάδα απαντούσε στα καλάθια της άλλης.

Στα τελευταία λεπτά μπήκαμε πιο αποφασιστικά και φάνηκε η μεγάλη θέλησή μας, αλλά και η ποιότητα και το βάθος του ρόστερ μας. Ήταν κυρίως θέμα εμπειρίας κάποιων παικτών, που πήραν τις κρίσιμες αποφάσεις. Θα μπορούσε ο Βασίλιεβιτς να βάλει το τελευταίο σουτ και να πάρει ο Κόροιβος τη νίκη.

Αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση, αν και θα πρέπει να νικήσουμε και τον Πανιώνιο στην έδρα μας για να την εξαργυρώσουμε. Μπράβο στον Κόροιβο για την παρουσία του και στον Χάρη Μαρκόπουλο για την εξαιρετική δουλειά που κάνει.”

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αθανασούλας τόνισε: Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Κοροίβου για την πολύ καλή, μπασκετική ατμόσφαιρα που δημιούργησε για ένα ακόμη παιχνίδι. Στα αγωνιστικά, ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, με εξαίρεση ένα πεντάλεπτο στη δεύτερη περίοδο όπου ο Κόροιβος έκανε ένα μεγάλο σερί και ξέφυγε.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι και στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου κάναμε την αντεπίθεσή μας. Καταφέραμε να μείνουμε κοντά στο σκορ, αντέξαμε μέχρι τέλους και πήραμε τη νίκη, που θα μας φανεί εξαιρετικά χρήσιμη για τη συνέχεια”.