Ο Τζίμης Κουστένης μετά την ήττα από την ΑΕΝΚ, τόνισε την σημασία που έχει για την ομάδα του το επόμενο ματς κόντρα στον Κολοσσό, το οποίο χαρακτήρισε κάτι παραπάνω από έναν τελικό.

«Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, το οποίο όπως είπε και ο Αθανασούλας είναι πολύ κρίσιμο και είναι κάτι παραπάνω από τελικός. Αν κερδίσουμε, θα κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Είναι ένα παιχνίδι τελικός. Αν χάσουμε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Το σημερινό βράδυ θα είναι δύσκολο, θα το σκεφτόμαστε, αλλά από αύριο πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά», ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Τζίμης Κουστένης.

Μιλώντας για το παιχνίδι με την Νέα Κηφισιά, ο κόουτς του Πανελευσινιακού είπε: «Τα παιδιά έδειξαν πολύ δυνατό χαρακτήρα μετά το τρίτο δεκάλεπτο επιστρέφοντας από το -15. Συγχαρητήρια στην Κηφισιά και εμείς δεν έχουμε παρά να προετοιμαστούμε για τον τελικό. Με την Πάτρα ήμασταν μπροστά και χάσαμε σήμερα έγινε το αντίστροφο αλλά πάλι χάσαμε».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αθανασούλας τόνισε: «Ήρθαμε να παίξουμε ένα τελικό καθώς πλέον όλα τα παιχνίδια θα έχουν αυτή την μορφή για μας. Μετά από πολύ καιρό καταφέραμε να δείξουμε ένα σεβαστό πρόσωπο στην άμυνα, καταφέραμε να κρατήσουμε την Κηφισιά στους 68 πόντους μια ομάδα με πολύ επιθετικό ταλέντο και τακτικά πήγαμε το ματς εκεί που θέλαμε. Δυστυχώς στις τελευταίες αποφάσεις μας αν και ήταν σωστές είχαμε δυο ελεύθερα τρίποντα και ένα τρανζίσιον, όμως δεν ήταν εύστοχες και χάσαμε ένα παιχνίδι που το παλέψαμε μέχρι το τέλος. Η ομάδα έχει ανάγκη από αποτελέσματα και βαθμούς, η καλή εμφάνιση δεν μας φτάνει. Το μόνο που πήραμε σήμερα ήταν μια ψυχολογική ένεση καθώς παίζουμε ένα παιχνίδι που η λέξη τελικός είναι λίγη για να το περιγράψει. Δεν θέλω να φανώ απαισιόδοξος αλλά αν δεν κερδίσουμε τα πράγματα δεν θα είναι καλά για μας».