Μέρα εξελίξεων η σημερινή (26/07) για το δυναμικό του Πανελευσινιακό, καθώς ένας παίκτης θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα, ενώ τρεις αποχαιρετούν.

Συγκεκριμένα, ο Θωμάς Νίκου θα βοηθήσει με την εμπειρία του τους “σταχυοφόρους” στα δύσκολα μονοπάτια της Α1. Ο 32χρονος γκαρντ ήταν καθοριστικός την προηγούμενη σεζόν, έχοντας 8.4 πόντους και 5.2 ασίστ ανά αγώνα και φέτος θα συμπληρώσει τριετία στην ομάδα.

Παράλληλα, η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε ότι αποχαιρετά τους Θάνο Κωνσταντακόπουλο, Σωκράτη Μαναβόπουλο και Βασίλη Γιαννουλάκο, ευχαριστώντας τους για όσα προσέφεραν στον Πανελευσινιακό.

Η ανακοίνωση:

“Κάθε χρόνο αυτές οι μέρες είναι για τον Πανελευσινιακό περίοδος συγκινήσεων αφού τόσα χρόνια τώρα λειτουργεί ως μία οικογένεια. Προσφέρει χαρές για τα νέα μέλη που έρχονται και λύπες για αθλητές που ολοκληρώνουν τον κύκλο τους στην ομάδα κι αποχωρούν. Είναι η μοίρα του αθλητισμού και ειδικά στα ομαδικά αθλήματα.

Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που η οικογένεια του Πανελευσινιακού θα συνεχίσει να έχει ως μέλος της τον αθλητή της Θωμά Νίκου, ο οποίος συνεχίζει για μία ακόμη χρονιά. Η πολύτιμη εμπειρία του, οι ικανότητες του αλλά και η μοναδική ψυχή του θα αποτελέσουν σημαντικά στοιχεία στο νέο Πανελευσινιακό της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Παράλληλα είναι ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή που ο Σύλλογος αποχαιρετά τρεις αθλητές του, το Θάνο Κωνσταντακόπουλο, το Σωκράτη Μαναβόπουλο και το Βασίλη Γιαννουλάκο, οι οποίοι τίμησαν τη φανέλα της ομάδας και την ανέβασαν τόσο ψηλά.

Ο Θάνος Κωνσταντακόπουλος θα μείνει στην καρδιά μας ως ο παίκτης που ανδρώθηκε στην οικογένεια του Πανελευσινιακού. Στα τρία χρόνια που έπαιξε στην ομάδα μας αποτέλεσε έναν από τους πιο σημαντικούς μας παίκτες. Ο Σύλλογος μας τον θεωρεί πάντα μέλος του γιατί με τον χαρακτήρα του και την προσφορά του κέρδισε την αγάπη όλων μας. Φεύγει ως παιδί μας!

Ο Σωκράτης Μαναβόπουλος αποτέλεσε τη δύναμη ψυχής του Συλλόγου. Παίκτης που έδωσε μάχες για την ομάδα και κέρδισε την αγάπη των φιλάθλων της Ελευσίνας με την αυτοθυσία του και το πάθος του! Ζήσαμε μαζί δύο όμορφα χρόνια και οι χαρακτηριστικές του εκφράσεις έχουν κερδίσει δίκαια περίοπτη θέση στο άλμπουμ αναμνήσεων του Συλλόγου!

Ο Βασίλης Γιαννουλάκος ήταν ο πύργος της ομάδας και έδωσε μάχες να ανεβάσει ψηλά το Σύλλογο. Σκέπασε τα καλάθια για τους αντιπάλους ενώ κάρφωσε νίκες ανόδου. Είναι από τους παίκτες που αγαπήθηκαν από τους φιλάθλους για τη σεμνή του παρουσία. Του οφείλουμε ένα ευχαριστώ για την προσφορά του στην ομάδα!

Ο Πανελευσινιακός ευχαριστεί και τους τρεις παίκτες, τους εύχεται να είναι υγιείς για να συνεχίσουν να προσφέρουν στο άθλημα. Η πόρτα του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοικτή και ευχόμαστε οι δρόμοι μας να διασταυρωθούν ξανά”!