Οι μέρες των γιορτών προσφέρονται για να δείξουμε την αγάπη μας προς τους ανθρώπους που την έχουν ιδιαίτερη ανάγκη και αυτό θέλησε να δείξει και η ομάδα του Πανελευσινιακού, που βρέθηκε στη γιορτή του Ειδικού Σχολείου Ελευσίνας.

Μετά από πρόσκληση του γυμναστή του σχολείου κ. Στέλιου Τσάπατου και του Διευθυντή κ. Λεωνίδα Μητακίδη η ομάδα ήταν καλεσμένη στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που ετοίμασαν τα παιδιά ειδικά για τον σύλλογο. Όλοι οι παίκτες, οι προπονητές και η Διοίκηση πήραν ένα μεγάλο μάθημα ψυχής από τα παιδιά που δίνουν καθημερινά ένα δύσκολο αγώνα για να διεκδικήσουν τη θέση που τους αξίζει στην κοινωνία του σήμερα.

“Εμείς που δίνουμε τον αγώνα μας στους αγωνιστικούς στίβους αισθανόμαστε πολύ αδύναμοι μπροστά στο μεγαλείο ψυχής όλων αυτών των παιδιών. Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση και για την υποδοχή της ομάδας στο Ειδικό Σχολείο Ελευσίνας. Καθίσαμε κι εμείς σε αυτά στα θρανία για να πάρουμε μάθημα ψυχής. Θα μας χρειαστεί για τη συνέχεια και το χαμόγελο των παιδιών θα μας δώσει δύναμη” τόνισε ο πρόεδρος του Πανελευσινιακού Γιάννης Φιλίππου και πρόσθεσε:

“Ο Πανελευσινιακός έχει ανθρώπινο πρόσωπο και είναι μία μεγάλη οικογένεια. Τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι της ομάδας στους εντός έδρας αγώνες και κάθε νίκη θα είναι αφιερωμένη σε εκείνα!”