Ο Πανελευσινιακός υποδέχεται σε ένα εξαιρετικά επικίνδυνο παιχνίδι τον Ίκαρο Καλλιθέας με τον Γιώργο Σκαραφίγκα να θέλει οι παίκτες του να αγωνιστούν με πάθος και να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα, προκειμένου να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης πάντως, όπως δηλώσει και ο ίδιος.

Αναλυτικά ο Γιώργος Σκαραφίγκας τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το συγκεκριμένο ματς: “Ελπίζουμε η επιθυμία μας να κερδίσουμε το παιχνίδι να μας οδηγήσει σε πάθος ξεκινώντας από την άμυνα να φτάσουμε στην νίκη. Παίζουμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα η οποία λόγω της βαθμολογικής της θέσης παίζει χωρίς άγχος, αυτό την καθιστά επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο και αν αθροίσουμε το ταλέντο και την ποιότητα που έχουν οι παίκτες της κάνουν το έργο μας πιο δύσκολο”.

Από την πλευρά του ο Θωμάς Νίκου, υπογράμμισε: “Για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι όλη η χρονιά, κερδίζοντας κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή μας στην κατηγορία. Είναι ένας αγώνας στην έδρα μας ο οποίος σύμφωνα με αυτά που έχουμε δείξει τις τελευταίες αγωνιστικές μπορούμε να το κερδίσουμε. Ο Ίκαρος είναι καλή ομάδα πιστεύω όμως στην έδρα μας εμείς θα παλέψουμε θα πολεμήσουμε και θα δείξουμε για πιο λόγο πρέπει να παραμείνουμε στην κατηγορία”.