Η υπόθεση “σωτηρία” εξακολουθεί να παραμένει εξαιρετικά δύσκολη για τον Πανελευσινιακό, ο οποίος, όμως, δεν θα σταματήσει να παλεύει μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι “σταχυοφόροι” υποδέχονται αύριο (06/04, 15:45) τον ΠΑΟΚ κυνηγώντας τη νίκη που θα τους διατηρήσει “ζωντανούς” στη μάχη της παραμονής.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την αναμέτρηση με τον “Δικέφαλο του Βορρά“, ο Γιώργος Σκαραφίγκας δήλωσε: “Παίζουμε ένα παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα η οποία έχει μια μεγάλη μπασκετική φιλοσοφία. Υπάρχει περίπτωση ο ΠΑΟΚ να έχει κάποιες απουσίες που εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε αν όντως ισχύει αυτό. Νομίζω ότι στο τέλος πάντα κερδίζει αυτός που θέλει περισσότερο το παιχνίδι και ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα το δείξουν μέσα στο γήπεδο”.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Τσιάκος είπε: “Το Σάββατο έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πλέον είμαστε με την πλάτη στον τοίχο και πρέπει να διαχειριστούμε μια κατάσταση που πρέπει να κερδίσουμε σχεδόν όλα τα παιχνίδια που μας έχουν απομείνει. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έχει το αβαντάζ ότι θα έρθει υποψιασμένος στο γήπεδό μας μετά τις δύο μεγάλες νίκες που πετύχαμε απέναντι σε Ρέθυμνο και Πανιώνιο. Το ξέρουμε ότι δεν θα είναι ένα εύκολο απόγευμα αλλά πρέπει να παλέψουμε για σαράντα λεπτά και να πάρουμε την νίκη που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στην παραμονή μας στην κατηγορία”.