Ο Πανελευσινιακός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στον Ηλυσιακό με τον Ρομπ Τζόουνς να τονίζει πως η ομάδα του μπορεί να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη» και τόνισε αναλυτικά…

Για την επικράτηση επί του Ηλυσιακού: «Ήταν σημαντική νίκη αλλά και απλά το πρώτο βήμα, κοιτάμε ήδη το επόμενο παιχνίδι. Είμαστε καλή ομάδα και προσπαθούμε να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι. Η ομαδική δουλειά έκανε όλη τη διαφορά και μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη».

Για την προσωπική του εμφάνιση (15π., 11ρ.): «Οι συγκεκριμένοι αριθμοί ήταν οι μέσοι όροι μου στο κολλέγιο, συνεπώς μπορώ να τα πάω πολύ καλύτερα. Αυτό που μετράει περισσότερο όμως είναι να προσφέρω αυτό που χρειάζεται η ομάδα ώστε να βοηθήσω να γίνεται καλύτερη»

Για τον αγώνα με τον Ίκαρο και τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Θα καταβάλουμε την ίδια προσπάθεια, πάντα δίνουμε το 100% των δυνάμεων μας. Όσο παίζουμε καλά σαν ομάδα είμαστε ικανοί να τα καταφέρουμε στο πρωτάθλημα. Μπορούν να… ποντάρουν σε μας»

Για τους στόχους του Πανελευσινιακού: «Νομίζω ότι μπορούμε να εκπλήξουμε πολλούς και να πετύχουμε περισσότερα απ’ όσα περιμένουν από εμάς. Είμαστε πραγματικά καλή ομάδα και διαθέτουμε πολύ καλούς Έλληνες παίκτες. Είμαστε ικανοί ακόμα και να πάμε στα πλέι οφ, αυτό είναι που θέλουμε».

Για τη μέχρι τώρα παραμονή του στην Ελλάδα αλλά και το τι ήξερε πριν έρθει: «Γνώριζα φυσικά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό που είναι δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί, ο καιρός θυμίζει αυτόν της Καλιφόρνια και όλα στην ομάδα είναι ιδανικά. Είναι ότι θα μπορούσα να ζητήσω»