Ο Πανελευσινιακός υποδέχεται στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ τον Κολοσσό σε ένα παιχνίδι, όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Η πίεση έχει κάνει την εμφάνισή της στην ομάδα της Ελευσίνας με τον Μιχάλη Μαντζιώρη να τονίζει πως το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον σύλλογο είναι η διαχείρισή της, ενώ επίσης αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου.

Ο εκ των συνεργατών του Γιώργου Σκαραφίγκα στον πάγκο του Πανελευσινιακού, υπογράμμισε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Το μεγαλύτερο πρόβλημα μας για το παιχνίδι με τον Κολοσσό θα είναι η διαχείριση της πίεσης που ασκεί αυτό το παιχνίδι. Αν το καταφέρουμε, το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που περιμένουμε. Θέλω να σταθώ στην παρουσία του κόσμου στο προηγούμενο παιχνίδι και να τους ευχαριστήσω για το ταξίδι που έκαναν για να μας ενισχύσουν. Τους θέλουμε δίπλα μας μέχρι το τέλος αρχής γενομένης από την Τετάρτη”.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Κυριακόπουλος, δήλωσε: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για παραμονή”.