Ο Πανελευσινιακός δοκιμάζεται σε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον Ηλυσιακό εκτός έδρας με τον Γιώργο Σκαραφίγκα να θέλει οι παίκτες του να εκμεταλλευτούν το άγχος που θα έχουν οι γηπεδούχοι. Πρόκειται για ένα ματς το οποίος είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη σωτηρία των δύο ομάδων, καθώς ο νικητής θα έχει τον πρώτο λόγο για την παραμονή.

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας με δηλώσεις του, τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Το Σάββατο παίζουμε ένα παιχνίδι που θα είναι ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους στην κατηγορία. Και οι δύο ομάδες για τους δικούς τους λόγους η κάθε μία θα είναι αγχωμένες και νευρικές. Πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να εκμεταλλευτούμε το ότι ο Ηλυσιακός παίζει στην έδρα του και θα έχει περισσότερο άγχος”.

Από την πλευρά του ο Νίκος Παπανικολάου είπε: “Προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική και ειδικά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε μας δίνει κουράγιο. Είμαστε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ξέρουμε πως το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό είναι τελικός για εμάς. Πρέπει να νικήσουμε για να ξεκολλήσουμε από την τελευταία θέση. Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι, προσαρμοζόμαστε στον αντίπαλο, όλοι γνωρίζουμε πως έχει μια ιδιαιτερότητα αυτή η ομάδα με ένα συγκεκριμένο παίκτη και είμαι σίγουρος πως θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ένα τελικό στα Ιλίσια”.