Απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας θα τεθεί αντιμέτωπος ο Πανελευσινιακός στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ. Οι φιλοξενούμενοι θα παρουσιαστούν με νέο σέντερ στο ρόστερ τους μετά την απόκτηση του Εζέβιερ Γκίμπσον, ενώ οι Γιώργος Σκαραφίγκας και Θωμάς Νίκου, με δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, έκαναν λόγο για ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι.

Ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας της Ελευσίνας, τόνισε αναλυτικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι: “Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι αλλά πλέον όλα τα παιχνίδια έχουνε την ίδια σημασία για εμάς είτε είναι εύκολα είτε δύσκολα. Πρέπει να πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να σταθούμε και τυχεροί και ικανοί για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα”.

Από την πλευρά του ο Θωμάς Νίκου υπογράμμισε: “Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά αγωνιστήκαμε αρκετά καλά. Τώρα κοιτάμε το επόμενο που είναι με τον Ίκαρο, ένα παιχνίδι στην Αθήνα που μπορούμε να διεκδικήσουμε, έχουμε κάνει εκτός έδρας καλές εμφανίσεις και πάμε για την νίκη. Απο εδώ και πέρα πρέπει να παλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε”.