Μπορεί ο Πανελευσινιακός να ηττήθηκε από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 105-80 και να βρέθηκε εκ νέου κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά οι «σταχυοφόροι» έχουν ένα σημαντικό λόγο να χαμογελούν, και αυτός δεν είναι άλλος από την παρουσία του Φώτη Βασιλόπουλου, ο οποίος για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι δηλώνει παρών, και μοιάζει ικανός να ωθήσει την ομάδα του σε βήμα σωτηρίας.

Ο 29χρονος γκαρντ, πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση απέναντι στην ομάδα της καρδιάς του, έχοντας 17 πόντους με 8 ασίστ, και 5/6 τρίποντα, με τον Βασιλόπουλο να είναι ο άνθρωπος που κρατάει το ρεκόρ της Α2 σε ασίστ, καθώς πέρυσι είχε 208 ασίστ με 8,3 κατά μέσο όρο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι όλοι οι φίλοι της Ένωσης τον χειροκροτούσαν σε κάθε ασίστ και σε κάθε προσπάθεια του!!!

Αντίθετα, δεν αγωνίστηκε ο Νέλσον Ριβς, με το basketblog.gr να είναι το πρώτο το οποίο σας είχε ενημερώσει για τις δεύτερες σκέψεις του Τζίμη Κουστένη για τον Αμερικανό στις 26/2, ο οποίος παρουσιάστηκε ανέτοιμος και αποχώρησε. Πλέον, στην Ελευσίνα αναζητούν τον ιδανικό ξένο, ο οποίος θα δώσει μπορέσει να δώσει το παρών στο παιχνίδι της χρονιάς με τα Τρίκαλα, το οποίο είναι απο αυτά που αποκαλούνται…must win!!!