Ο Πανελευσινιακός βρίσκεται στο… χείλος του γκρεμού στη φετινή Basket League ΟΠΑΠ τη δεδομένη χρονική περίοδο με τους ιθύνοντες του συλλόγου και το τεχνικό επιτελείο να προσπαθούν να βρουν λύσεις έτσι ώστε να μην πέσει κατηγορία η ομάδα της Ελευσίνας. Η μεταγραφή του Καλίστους Εζιούκου φάνηκε να βελτιώνει την εικόνα της ομάδας, ωστόσο αυτή η εξέλιξη ενδεχομένως να είναι αρνητική για τον Χάρπερ Καμπ.

Ο τελευταίος δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα με τη φανέλα του Πανελευσινιακού, καθώς δεν έχει βοηθήσει όσο θα έπρεπε, ως Αμερικανός. Κακά τα ψέματα, ομάδες του επιπέδου της Ελευσίνας βασίζονται στους καλούς ξένους παίκτες που αποκτούν και ο Καμπ δεν έχει πείσει κανέναν πως μπορεί να αποτελέσει έναν τέτοιο παίκτη.

Η μη χρησιμοποίησή του στο πιο κρίσιμο παιχνίδι του συγκροτήματος του Γιώργου Σκαραφίγκα με αντίπαλο την Καβάλα δείχνει πως ο παίκτης δεν υπολογίζεται, εκτός και αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και δεν υπήρχε ενημέρωση. Ακόμα και το τελευταίο πάντως, δεν θα μας έκανε εντύπωση, από την άποψη πως ο Εζιούκου μπορεί να μην ανακοινώθηκε ακόμα από τον Πανελευσινιακό, αλλά έπαιξε κανονικά χθες.