Ήταν λίγο πολύ γνωστό πως ο Τέρενς Τζόινερ δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από το τεχνικό επιτελείο του Πανελευσινιακού, παρά το γεγονός πως αποκτήθηκε στα μέσα της σεζόν, προκειμένου να συμβάλλει και αυτός στη βελτίωση της εικόνας της ομάδας. Ο Αμερικανός βρίσκεται πλέον μία… ανάσα από την έξοδο, ενώ αποκλείστηκε και από την αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη.

Γιατί έγινε αυτό; Ο Τζόινερ φαίνεται να είχε ένα διαπληκτισμό με τους συνεργάτες του Γιώργου Σκαραφίγκα, Λευτέρη Τσαουσίδη και Μιχάλη Μαντζιώρη και πλέον όλα δείχνουν πως δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα. Εδώ και μέρες εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του συλλόγου προσπαθούν να του βρουν ομάδα, ώστε οι δύο πλευρές να οδηγηθούν στο… διαζύγιο, όπως έγινε και με τον Καμπ.

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης πως τη Δευτέρα αναμένεται να υπάρξει διοικητικό συμβούλιο, προκειμένου να απολογηθεί ο παίκτης για τα όσα έγιναν. Όλα αυτά λίγο πριν τον αγώνα με τον Άρη, ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι αρκετά κρίσιμο για τον σύλλογο, που προσπαθεί να ανέβει βαθμολογικά και να παραμείνει στην κατηγορία.