Στη ιστορικότητα του αγώνα με τον Παναθηναικό στάθηκαν οι Γιώργος Σκαραφίγκας και Δημοσθένης Αβραμίδης. Ο προπονητής του Πανελευσινιακού τόνισε ότι: “Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για την ομάδα μας. Αυτόπου έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε το παιχνίδι μας χωρίς να μας ενδιαφέρει αυτό που γράφει ο φωτεινός πίνακας. Άσχετα με την διακύμανση του σκορ να κοιτάξουμε όλοι,παίκτες και προπονητές να κερδίσουμε κάτι από αυτό το ματς”.

Ενώ ο Δημοσθένης Αβραμίδης είπε: “Κατ ’αρχήν ένα παιχνίδι με τον Παναθηναικό δεν χρειάζεται να αναφέρουμε αν είναι εύκολο η δύσκολο. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο και ταυτόχρονα ένα ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Αποτελεί όνειρο για κάθε αθλητή να βρεθεί αντιμέτωπος με μια ομάδα με την ιστορία του Παναθηναικού.

Όταν βρισκόμασταν στην Γ’ εθνική όλοι περιμέναμε και βλέπαμε ότι κάποια στιγμή η ομάδα θα φτάσει ψηλά. Όμως το ότι θα έφτανε η ώρα να παίξουμε με τον έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης είναι κάτι που δεν το περίμενε κανείς. Έφτασε η ώρα να ζήσουμε το όνειρο μας“.