Ο Πανελευσινιακός κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική να κερδίσει την παραμονή του στην κατηγορία, χάρη στις μεγάλες νίκες που πέτυχε στο τέλος του πρωταθλήματος και πλέον προετοιμάζεται για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής. Ο Γιώργος Σκαραφίγκας με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε πως είναι η πρώτη φορά που η ομάδα του θα αγωνιστεί χωρίς άγχος.

Αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός είπε: “Μετά από πολύ αγώνα και κόπο καταφέραμε και υλοποιήσαμε τον στόχο της παραμονής. Η ομάδα βρέθηκε κάποια στιγμή ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό αλλά έδειξε χαρακτήρα και δούλεψε σκληρά ώστε να μπορέσει να κάνει μεγάλα παιχνίδια και να παραμείνει στην κατηγορία. Φυσικά μεγάλο ρόλο έπαιξε και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει. Νομίζω ότι είναι άξιοι συγχαρητηρίων όλοι όσοι δούλεψαν για αυτό από το προπονητικό team μέχρι και τους παίκτες αλλά και την διοίκηση που στάθηκε από την πρώτη στιγμή και στα δύσκολα αποτελέσματα κοντά στην ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που από την στιγμή που γυρίσαμε στην φυσική μας έδρα συμπαραστάθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ουσιαστικά μας μένει μια ακόμα αγωνιστική χωρίς να υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον θεωρούμε όμως ότι εμείς πάμε στην Δράμα για να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και στο τέλος να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί. Είναι η πρώτη φορά που θα παίξουμε χωρίς άγχος είτε βαθμολογικό είτε αγωνιστικό, θα είμαστε απελευθερωμένοι και θα πάμε να το ευχαριστηθούμε”.

Από την πλευρά του ο Δημοσθένης Αβραμίδης, ανέφερε: “Ετοιμαζόμαστε για ένα παιχνίδι το Σάββατο το οποίο είναι το μόνο στο οποίο δεν έχουμε άγχος γιατί η ομάδα έχει σωθεί. Πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν για αυτό. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους προπονητές, διοίκηση, παίκτες και στον κόσμο μας που πετύχαμε τους στόχους μας. Στην αρχή της χρονιάς ήταν πάρα πολύ δύσκολο αυτό που καταφέραμε και πλέον φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική ώστε να μπορέσουμε να διασκεδάσουμε και εμείς ένα παιχνίδι παίζοντας απελευθερωμένα”.