Ο Γιώργος Σκαραφίγκας μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και τον Θωμά Κυρίτση στο www.ertopen.com για την νέα χρονιά. Ο προπονητής του Πανελευσινιακού μεταξύ άλλων τόνισε: “Στόχος μας είναι πάντα η παραμονή και θέλουμε να είμαστε υγιείς και να είμαστε ανταγωνιστικοί με την πάροδο του χρόνου σε όλα μας τα παιχνίδια. Και την πρώτη χρονιά είχαμε πολλούς έλληνες και αυτό κάναμε και φέτος γιατί αυτοί μας στηρίζουν περισσότερο.

Στατιστικά μια φορά το μήνα κερδίζεις σε αυτό το επίπεδο και γι αυτό πρέπει να έχεις έλληνες για να στηρίζουν την ομάδα.

Τα φιλικά παιχνίδια αφορούν μόνο τους προπονητές αλλά δεν αντικατοπτρίζουν την εικόνα των ομάδων και στα πρώτα παιχνίδια όλα είναι πιθανά για όλους. Πολλές ομάδες έχουν προβλήματα άλλωστε και είναι ανέτοιμες.

Παίζουμε με τον Άρη στην πρεμιέρα και μέσα στην έδρα μας πρέπει να είμαστε δυνατοί. Το ελληνικό πρωτάθλημα χρειάζεται δυνατό Άρη και ΠΑΟΚ που κάνουν καλά βήματα.
Εμείς θα έχουμε την δύναμη και το πάθος της έδρας με ένα πολύ βελτιωμένο και σοβαρό Άρη που είναι ομάδα με τεράστια εμπειρία  .

Ο Ολυμπιακός έχει σαφώς τον πάνω λόγο σήμερα αν πχ έληγε το πρωτάθλημα αλλά επειδή έχουμε μήνες μπροστά μας ας περιμένουμε. Στις άλλες ομάδες ο ΠΑΟΚ θα είναι πολύ δυνατός και θα κάνει μια μικρή υπέρβαση και μετά είναι ο Άρης που είναι ενισχυμένος φέτος. Ακόμα Κηφισιά και ΑΕΚ θα είναι λογικά στην εξάδα. Η Πάτρα έχει λίγο παραπάνω καλύτερη ομάδα από τους άλλους και εμπειρία.

Το μυστικό είναι ότι εμείς δεν κάνουμε κάτι ιδιαίτερο εκτός από όπως ξεκινήσαμε πριν 7 χρόνια στην Γ’ εθνική, ανάλογα είμαστε και σήμερα. Οικογενειακό κλίμα. Δεν είμαστε όπως άλλοι, θέλουμε να είμαστε φερέγγυοι οικονομικά και να είμαστε μια ομάδα , μια οικογένεια

Υπάρχει για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ η ιδιαιτερότητα του χωρίς κόσμο και δεν θα το ευχαριστηθούν οι ομάδες. Ο Ολυμπιακός δείχνει με τα προβλήματα του ΠΑΟ να έχει ένα προβάδισμα”.