Απόλλων Πατρών Carna και Πανελευσινιακός συγκρούονται για τη 2η αγωνιστική στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ με φόντο την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Για την αυριανή (18/10, 17.00) αναμέτρηση στο κλειστό της Περιβόλας μίλησε ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Γιώργος Σκαραφίγκας, αλλά και από τη μεριά των παικτών, ο Περικλής Δορκοφίκης.

Ο έλεγχος του ρυθμού είναι το «κλειδί» για την εξέλιξη της αναμέτρησης και για τις δύο ομάδες σύμφωνα με τον προπονητή του Πανελευσινιακού Γιώργο Σκαραφίγκα: «Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε μια έμπειρη και παραδοσιακή ομάδα στην Α1. Είναι η δεύτερη αγωνιστική και όπως όλες οι ομάδες έτσι και εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την νίκη ή τουλάχιστον να κάνουμε μια καλή εμφάνιση που θα δώσει ψυχολογία για την συνέχεια. Πιστεύω πως το κλειδί της αναμέτρησης είναι ο έλεγχος του ρυθμού και για εμάς αλλά και για τον Απόλλωνα».

Ο Περικλής Δορκοφίκης, ο 34χρόνος φόργουορντ των «σταχυοφόρων», τόνισε: «Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα. Η Πάτρα έχει δείξει τα τελευταία χρόνια, ειδικά μέσα στην έδρα της, ότι παίζει πολύ δυνατά, τρέχει πολύ το παιχνίδι και σουτάρει πολλά τρίποντα. Εμείς είδαμε τα λάθη μας απέναντι στον Άρη την πρώτη αγωνιστική, αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν πως για αυτήν την περίοδο και με πολλά προβλήματα στην προετοιμασία είχαμε αρκετά χρονικά διαστήματα στα οποία παίξαμε πολύ καλά. Ξέρουμε ότι το παιχνίδια είναι δύσκολο αλλά πιστεύουμε πολύ σε εμάς, θέλουμε να παίξουμε όσο πιο δυνατά και όσο καλύτερα μπορούμε για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί».