Ο Πανελευσινιακός δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στον Ίκαρο Χαλκίδας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, με τον Γιώργο Σκαραφίγκα να θέλει από τους παίκτες του να κρατήσουν χαμηλό το σκορ, προκειμένου να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Ο Έλληνας τεχνικός ζητάει από τους παίκτες του να δώσουν βάση στον αμυντικό τομέα, ώστε να μην βρει ρυθμό ο Ίκαρος.

Ο τεχνικός του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας ανέφερε χαρακτηριστικά για το συγκεκριμένο ματς: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο σε μια πάρα πολύ δυνατή έδρα. Θα πρέπει να κρατήσουμε το παιχνίδι σε χαμηλό σκορ και να μην αφήσουμε τον Ίκαρο να επιβάλλει τον ρυθμό του για να έχουμε τύχη στο ματς».

Από την πλευρά του ο Μουχάμεντ Φαγιέ δήλωσε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, θέλουμε να πάρουμε την δεύτερη νίκη μας στο πρωτάθλημα και θα τα δώσουμε όλα γι’ αυτό. Είναι πολύ ωραίο που θα παίξω με την παλιά μου ομάδα αλλά τώρα ανήκω στον Πανελευσινιακό και θα πολεμήσω σκληρά για να κερδίσει η ομάδα μου».