Για την ήττα της ομάδας του, παρά τη καλή της εμφάνιση σχολίασε ο προπονητής του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας: “Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και στον κόσμο του. Για εμένα μεγάλη τιμή να είμαι δίπλα σε κόουτς που έχει προσφέρει όσο κανείς στο ελληνικό μπάσκετ. Και οι δύο ομάδες είχαν μις ματς. Μέσα από ροη αγώνα στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε πολλές μονομαχίες και ρισκάραμε μέσα από ομαδική άμυνα. Ευτυχίσαμε μεγάλα σουτ. Πλησιάσαμε αλλά πάλι στο τέλος χάσαμε στις λεπτομέρειες”.

Για το μέλλον της ομάδας του: “Μας δίνει δύναμη για συνέχεια. Το μπάσκετ είναι πολύ καλό και ομαδικό παιχνίδια αλλά κυρίως αγώνας μυαλού. Μας λείπουν λίγο μερικά στοιχεία σε προσωπικές φάσεις κυρίως στην άμυνα. Θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε με 1-2 παίκτες αλλά αυτό δε σημαίνει καλύτεροι”.

Στην αναμέτρηση αναφέρθηκε και ο παίκτης της ομάδας, Θωμάς Νίκου: “Δύσκολο παιχνίδι. Ήρθαμε καλά προετοιμασμένοι. Δυστυχώς και πάλι παλέψαμε αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες. Είμαστε νέα ομάδα και πρέπει να παίζουμε στο 100% για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για να μείνουμε Α1”.

Όσο για το ποσοστό ευστοχίας τους στα τρίποντα, ο ίδιος είπε: “Ασυνήθιστο το ποσοστό μας, αλλά δουλεύουμε πολύ το τρίποντο και σουτάρουμε πολύ, όμως ήμασταν και σε καλή μέρα με αποτέλεσμα να το πετύχουμε”.