Μπορεί ο Πανελευσινιακός να ηττηθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από το Περιστέρι, όμως η ψυχολογία της ομάδας βρίσκεται στα ύψη, ενόψει του δέυτερου αγώνα του πρωταθλήματος με την Καβάλα. Ο προπονητής των “σταχυοφόρων” Γιώργος Σκαραφίγκας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, για τον σαββατιάτικο αγώνα που θα διεξαχθεί στο κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου“:

“Πρώτο επίσημο παιχνίδι στην Α1 στο “γήπεδο” μας, η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη για την ψυχολογία της ομάδας χωρίς όμως να αλλοιώσουμε την ομαδική μας λειτουργία. Βασικός παράγοντας σε αυτό είναι να μην παρουσιάσουμε την κακή εικόνα του πρώτου παιχνιδιού με τα πολλά λάθη. Η ομάδα είναι σε καλή ψυχολογική διάθεση, είδαμε και τα θετικά και τα αρνητικά, νομίζω πως ακόμα κι αν μπαίνει το πρέπει και μας αγχώνει θα κάνουμε τα πάντα ώστε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και να πάρουμε τη νίκη.

Η Καβάλα είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα κι έχει κατά την γνώμη μου έναν από τους καλύτερους Έλληνες πλει-μεικερ στην κατηγορία λειτουργώντας την ομάδα του πάρα πολύ καλά και με μυαλό”.

Ο Θωμάς Νίκου, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα της Καβάλας, είπε: “Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο στη έδρα μας και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε αν θέλουμε να είμαστε μέσα στους στόχους μας. Θα δώσουμε τον  καλύτερο μας εαυτό, προετοιμαζόμαστε σωστά με σκοπό τη νίκη και μόνο αυτή.

Η ομάδα μας πιστεύω πως είναι καλύτερη, θα πρέπει όμως να το αποδείξουμε και στο γήπεδο ώστε να κερδίσουμε για να είμαστε πιο ήρεμοι στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Δυστυχώς δεν παίζουμε στο γήπεδο μας στη Ελευσίνα αλλά θα θέλαμε να μας ενισχύσει ο κόσμος, αυτό ελπίζουμε αυτό ευχόμαστε γιατί τον έχουμε ανάγκη και τον χρειαζόμαστε”.

Στα εξωαγωνιστικά του Πανελευσινιακού, σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Σπύρος Μαγκουνής, ο οποίος έγινε πατέρας, καθώς η σύζυγος του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι…