Μπορεί ο Πανελευσινιακός να μην προχώρησε την περίπτωση του Καλίστους Εζιούκου πριν λίγο καιρό, αλλά το σκηνικό πια άλλαξε και οι διοικούντες την ομάδα αναζητούν λύσεις. Αρχικά, η ομάδα της Ουκρανίας στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πριν λίγο καιρό δεν έδινε την κάρτα ελευθέρας του παίκτη με αποτέλεσμα ο Αμερικανός να προσφύγει στην FIBA για να βρει το δίκιο του.

Όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμεναν οι άνθρωποι του Πανελευσινιακού και ο Εζιούκου, καθώς χθες η Παγκόσμια Ομοσπονδία δικαίωσε την ουκρανική ομάδα.

Κάτι που σημαίνει πως ο Πανελευσινιακός θα πρέπει να πληρώσει στην πρώην ομάδα του Αμερικανού για να τον αποκτήσει. Όμως, παρά το περιορισμένο μπάτζετ του συλλόγου της Ελευσίνας, φαίνεται πως δεν πρόκειται να παρατήσει την περίπτωσή του. Ο Πανελευσινιακός θα προσπαθήσει να βρει τη λύση και να έρθει σε συνεννόηση με την ουκρανική ομάδα, προκειμένου να εντάξει τον Εζιούκου στο ρόστερ του. Αν καταφέρει να βρει τη λύση, τότε ο Χάρπερ Καμπ αναμένεται να πάρει τον δρόμο προς την έξοδο, ώστε να “ελαφρύνει” το μπάτζετ του.