Με τη ψυχολoγία στα ύψη ύστερα από την πρώτη νίκη της ιστορίας του στην Α1, αλλά και χωρίς άγχος θα ταξιδέψει ο Πανελευσινιακός στη Ρόδο για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό. Ο προπονητής των “σταχυοφόρων”, Γιώργος Σκαραφίγκας, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν έχει να χάσει τίποτα από αυτόν τον αγώνα: “Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι τηρουμένων των αναλογιών των δυο ομάδων. Ο Κολοσσός είναι πιο έμπειρος τόσο σαν σύλλογος όσο και σαν ρόστερ παικτών.

Το κυριότερο όμως είναι οτι παίζει στην έδρα του. Εμείς απο την πλευρά μας έχουμε να αντιπαραθέσουμε το γεγονός οτι παίζουμε χωρίς αγχος, το οποίο είτε θα βγεί σε καλό είτε όχι. Απο εκεί και πέρα δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο χωρίς να αλλοιώσουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας”.

Ο Γιώργος Τσιάκος είπε: “Ο Κολοσσός είναι μια απο τις πιο καλές και σοβαρές ομάδες του πρωταθλήματος, όπως αποδεικνύεται τα τελευταία χρόνια. Εμείς μετα απο ένα πολυ καλό εντός έδρας παιχνίδι, πηγαίνουμε στη Ρόδο να παίξουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε οτι καλύτερο μπορούμε.

Πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και να είμαστε πιστοί σε οτι μας έχει πει ο προπονητής μας. Απο εκεί και πέρα το πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι κανείς δεν το ξέρει, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για το καλύτερο”.