Φουριόζος έχει μπει ο Αύγουστος για τον Πανελευσινιακό, ο οποίος -μετά τον Μανώλη Παπαμακάριο– προχώρησε σε ακόμα μία σπουδαία μεταγραφή. Πιο συγκεκριμένα, οι “σταχυοφόροι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μουχάμαντ Φαγιέ, ο οποίος την περσινή αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα του Ικάρου Καλλιθέας.

Η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα “οχυρώνεται”, έτσι, κάτω από το καλάθι καθώς ο Σενεγαλέζος φόργουορντ/σέντερ ήταν εκ των κορυφαίων “ψηλών” της περσινής σεζόν στη Basket League ΟΠΑΠ αφού είχε 10 πόντους και 7.8 ριμπάουντ ανά παιχνίδι με τα χρώματα του Ικάρου Καλλιθέας.

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ Πανελευσινιακός ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Μουχάμαντ (Μo) Φαγιέ.

Ο Σενεγαλέζος πάουερ φόργουορντ έχει ύψος 2.08 γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου του 1985 στο Ντακάρ ενώ τα πρώτα του βήματα τα έκανε στην ακαδημία SEED. 

Επίσης είναι μόνιμο μέλος των Εθνικών ομάδων της Σενεγάλης. Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε με την φανέλα του Ίκαρου Καλλιθέας έχοντας σε 26 παιχνίδια, 10 πόντους και 7.8 ριμπάουντ ανά αγώνα σε 28.5 λεπτά συμμετοχής. 

Με αυτή την κίνηση ο Πανελευσινιακός θωρακίζεται κάτω από το καλάθι αποκτώντας έναν από τους καλύτερους παίκτες του περσινού πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ“.