O Παναθηναϊκός αποφάσισε να κόψει τον Matt Thomas και να πάρει τον Nate Walters και θα παραταχθεί με μόνο μία εκ των δύο μεταγραφών του (Δημήτρη Αγραβάνη) στο Final Eight του Κυπέλλου Μπάσκετ.

O Παναθηναϊκός στο δίλημμα Derick Williams – Matt Thomas αποφάσισε να πάρει τον Matt Thomas για χάρη του Nate Walters ενόψει του σημερινού (17/2) αγώνα με τον Κολοσσό (19:15, ΕΡΤ3)

Οι “πράσινοι” έβαλαν κάτω τα δεδομένα και αποφάσισαν ότι δεν γινόταν να κοπεί από την ελληνική λίστα ο Γουίλιαμς, αφού σε αυτή την περίπτωση θα έμεναν με μοναδικό καθαρό πάουερ φόργουορντ τον Δημήτρη Αγραβάνη. Δεδομένου λοιπόν ότι η παρουσία του Γουόλτερς ήταν απαραίτητη – προκειμένου το “τριφύλλι” να μην παραταχθεί με μοναδικό καθαρό πόιντ γκαρντ τον Πάρις Λι – πάρθηκε η απόφαση να κοπεί ο Τόμας, με τους “πράσινους” να “καίνε” την 2η από τις 3 αλλαγές που έχουν δικαίωμα να κάνουν στον δεύτερο γύρο.

Πλέον βέβαια αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί στο Final Eight με μόνο μία εκ των δύο πρόσφατων μεταγραφών τους (Αγραβάνης), ενώ παράλληλα θα κληθούν να καλύψουν το θέμα των αποστάσεων στην επίθεση που είχε βελτιωθεί με την προσθήκη του Τόμας.