Γιάννης Σφαιρόπουλος και Μάριος Μπατής μίλησαν στους εκπροσώπους Τύπου για το αυριανό (16/10) ξεκίνημα του Πανιωνίου στο Eurocup κόντρα στην σέρβικη Ραντνίτσκι ζητώντας συγκέντρωση ώστε να ξεκινήσουν με το δεξί τη διοργάνωση. Εν τω μεταξύ, ο Έλληνας τεχνικός και ο Ούρος Ντούβνιακ πραγματοποίησαν δηλώσεις και στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου.

«Θέλουμε να εμφανιστούμε έτοιμοι. Αρχίζουν οι υποχρεώσεις μας στο Eurocup και θέλουμε να εμφανιστούμε έτοιμοι. Απέναντι μας έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Η Ραντνίτσκι είναι νεανική ομάδα που τρέχει πολύ στο γήπεδο. Παίζει σε υψηλές ταχύτητες και δίνει μεγάλη έμφαση στο τρανζίσιον παιχνίδι. Είναι ομάδα που τρέχει και σουτάρει γι’ αυτό πρέπει να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας σε αυτό τον ρυθμό. Να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40’ για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το πλάνο μας. Περιμένουμε τον κόσμο του Πανιωνίου να ενισχύσει την ευρωπαϊκή μας προσπάθεια» δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Είναι το πρώτο παιχνίδι μας στο Eurocup για την φετινή σεζόν και είναι πολύ σημαντικό να αρχίσουμε με τον σωστό τρόπο. Θα παλέψουμε και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να νικήσουμε. Η Ραντνίτσκι είναι πολύ καλή ομάδα, διαφορετική από την δική μας, με πολύ καλό προπονητή» ανέφερε ο Ούρος Ντούβνιακ.