Ο Γιάννης Αθανασούλας ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο ενόψει της επόμενης σεζόν με τον ίδιο να κάνει λόγο για μία εύκολη απόφαση. Ο Έλληνας παίκτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, αλλά και τους φιλάθλους του Πανιωνίου.

“Ήθελα να μείνω γιατί έχω περάσει πολύ καλά χρόνια στον Πανιώνιο“, δήλωσε ο Γιάννης Αθανασούλας για την ανανέωση του συμβολαίου του με τους “κυανέρυθρους”.

“Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Πανιώνιο“, ήταν τα πρώτα λόγια του 26χρόνου φόργουορντ, που επισήμανε στην συνέχεια: “Το ήθελα πολύ, γιατί έχω περάσει πολύ καλά χρόνια στον Πανιώνιο και ιδιαίτερα τα δύο τελευταία, στα οποία κατακτήσαμε την τρίτη θέση της τελικής βαθμολογίας της Α1, ήταν άκρως επιτυχημένα. Την φετινή σεζόν είχα αναβαθμισμένο ρόλο και μου φάνηκε ως πολύ καλή προοπτική να συνεχίσω, γιατί έχω δεθεί με την “οικογένεια” του Πανιώνιου, παίκτες, προπονητές, επιτελείο υποστήριξης, διοίκηση και κόσμο”.

“Ήταν εύκολη η απόφαση να ανανεώσω, από την στιγμή, που έμαθα ότι ο κόουτς Σφαιρόπουλος έμεινε ευχαριστημένος από την συνεργασία μας και εισήγηθηκε την παραμονή μου στο ρόστερ”, εξήγησε ο Αθανασούλας και τόνισε ότι: “Ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να ακούσω. Όταν έμαθα την πρόταση του Πανιωνίου, δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη για να πω το “ναι”. Θέλω να ευχαριστήσω την κόουτς και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να τους δικαιώσω”.

“Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τους φίλους του Πανιωνίου για τα μηνύματα και την συμπεριφορά τους απέναντι μου”, είπε ακόμη ο 26χρόνος φόργουορντ και για την επόμενη σεζόν παρατήρησε ότι: “Η κατάκτηση για δύο σερί σεζόν της τρίτης θέσης είναι η καλύτερη παρακαταθήκη για την συνέχεια. Την νέα σεζόν θα επιδιώξουμε σε πρώτη φάση να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, να μπούμε “σφήνα” ανάμεσα στο δίδυμο της κορυφής των τελευταίων ετών. Κυρίως, όμως, θα παλεύουμε σε κάθε αγώνα και θα κάνουμε το παν για να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας”.