Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Το πρώτο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη είχε καλύτερο ρυθμό από εμάς και μας κέρδισε καθαρά και δίκαια.

Για την δίκη μου ομάδα στεναχωρήθηκα πολύ γιατί μπορεί να έκανα λίγες προπονήσεις αυτό το διάστημα,μόλις πέντε αλλά η εικόνα που έδειχνε η ομάδα στις προπονήσεις ήταν άκρως αντίθετη με αυτή που παρουσιάσαμε στο παιχνίδι.

Αποτύχαμε πλήρως στην τακτική μας και για αυτό χάσαμε. Ξέραμε ότι ο Άρης θα παίξει με κοντά σχήματα θέλαμε να έχουμε ταχύτητα στο παιχνίδι μας και να είμαστε αποτελεσματικοί αλλά υποπέσαμε σε λάθη και δε τα καταφέραμε. Ακόμη ένα σημείο που αποτύχαμε είναι τα ριμπάουντ, γνωρίζαμε ότι όλοι οι παίκτες του Άρη πηδάνε στα ριμπάουντ. 

Είχαμε στοχεύσει να μη δεχτούμε πάνω από 60 πόντους και είναι ίσως το μόνο πράγμα που καταφέραμε, καθώς δεχτήκαμε ακριβώς 60. Επιθετικά βρεθήκαμε σε πολύ κακή βραδιά, δεν έχω παράπονα από τα παιδιά όλα προσπάθησαν. Μας μένουν δυο παιχνίδια και πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση. Δυστυχώς θα δυσκολευτούμε στην έδρα μας με τον ΠΑΟΚ λόγω του γεγονότος πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Δεν έχουμε χάσει τις ελπίδες μας για την παραμονή αλλά θα πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση».

Σε ερώτηση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας κι αν στοιχειοθετεί μεγάλο ρίσκο, είπε:

«Με γνωρίζετε όλοι και τον χαρακτήρα μας. Το πάλεψα μέχρι να πω το “ναι”. Υπάρχει ιδιαίτερη σχέση με τον Πανιώνιο. Για να είμαι ειλικρινής, στην αρχή είπα όχι. Όταν όμως μου τηλεφώνησε ο κύριος Αλευρογιάννης και μου εξήγησε τα σχέδιά του, προσμετρώντας την ιστορία του Πανιωνίου, δεν μπορούσα να αρνηθώ. Ξέρω ότι σε τρία παιχνίδια μπορείς να γίνεις ήρωας, αλλά και να πάρεις την ευθύνη της αποτυχίας. Ο κόσμος όμως ξέρει τη διαδρομή του καθενός».