Μία ημέρα μετά τη συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου, αρχίζει να διαφαίνεται φως στην άκρη του τούνελ στο οποίο έχει μπει εδώ και καιρό ο Πανιώνιος. Κι αυτό διότι ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με επίδοξο αγοραστή των μετοχών, δίνοντας -καλών εχόντων των πραγμάτων- τέλος στον Γολγοθά του “ιστορικού”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, ο υποψήφιος αγοραστής σκοπεύει να καλύψει όλα τα χρέη της ΚΑΕ και να τρέξει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα. Μάλιστα, ήδη έχει γίνει η αρχή, κλείνοντας το προπονητικό σταφ του Πανιωνίου. Προπονητής σε αυτό θα είναι ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος, με άμεσο συνεργάτη τον Θανάση Παπαχατζή, general manager τον Κώστα Κώτση και τεχνικό διευθυντή έναν άνθρωπο που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το σύλλογο της Νέας Σμύρνης, τον Κώστα Μίσσα.

Από εκεί και πέρα, το πρόβλημα του Πανιωνίου θα είναι η γρήγορη στελέχωση του ρόστερ, ουσιαστικά από το μηδέν. Το ευχάριστο νέο, πάντως, είναι η αναβολή του αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ για την επόμενη εβδομάδα (στις 3 Οκτωβρίου), καθώς αυτή η εξέλιξη δίνει το χρονικό περιθώριο που θα χρειαστεί η νέα διοίκηση, προκειμένου να βρει παίκτες, έστω και την ύστατη στιγμή.

Για να δρομολογηθούν όλα αυτά, βέβαια, θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών, κάτι που στη Νέα Σμύρνη αναμένουν να συμβεί μέχρι το πέρας του σαββατοκύριακου.